cryptocoin machtiging

De cryptocurrency-uitwisseling van Livecoin sluit af na te zijn gehackt in december

De Russische cryptocurrency-exchange Livecoin is gesloten nadat deze vorige maand werd gehackt.

 

Bij de hack in december veranderden degenen erachter de wisselkoersen van cryptocurrency op Livecoin en verloor het bedrijf de controle over al zijn servers, backends, nodes en sociale media-accounts. Ondanks inspanningen van Livecoin, waaronder het opzetten van een alternatieve domeinnaam, heeft het bedrijf de stekker eruit getrokken – in zijn woorden een “moeilijke beslissing om het bedrijf te sluiten”.

 

De aanval van Livecoin valt op omdat degenen achter de aanval de wisselkoers voor bitcoin hebben ingesteld op $ 450.000, Ethereum op $ 15.000 en XRP op $ 17. Toen begonnen de hackers hun rekeningen te verzilveren en daarmee winst te maken. prijsverwachting zilliqa is gestegen.

 

Zoals destijds opgemerkt, was het vreemd hoe de fondsen werden afgehandeld, waardoor er een aantal vragen ontstond. Gegeven het feit dat de hackers zouden hebben geïncasseerd na de hoge wisselkoersen, hebben ze dan contant geld opgenomen of bedragen overgemaakt naar andere cryptocurrencies? Als ze contant geld zouden opnemen, wat één weg lijkt te zijn, hoe hebben ze die bedragen dan kunnen bemachtigen?

 

 

Finance Magnates meldde vandaag dat hoewel Livecoin enige controle kreeg over de gehackte servers en gewijzigde prijzen, de aanval de aanvallers nog steeds in staat stelde om gebruikersaccounts te verzilveren met “gigantische winsten”. Het gestolen bedrag is niet bekend.

 

“Onze dienst is technisch en financieel zwaar beschadigd. Er is geen manier om onder deze omstandigheden actief te blijven, dus nemen we een moeilijke beslissing om het bedrijf te sluiten en het resterende geld aan klanten te betalen ”, aldus de beurs in een verklaring. Hoe werkt crypto staken tips?

 

Livecoin probeert zoveel mogelijk het goede te doen door zijn klanten met de sluiting, hoewel sommigen op Twitter suggereren dat de informatie die nodig is om geld op te nemen verdacht is. Om geld op te nemen, worden accounthouders gevraagd om details van hun eerste storting te verstrekken, identificatie-informatie en adresverificatie, een selfie met geopend paspoort of identiteitskaart, bewijs van apparaat dat ze hebben gebruikt om in te loggen bij Livecoin, herkomst van geld en videoverificatie.

 

De sluiting van Livecoin komt als bitcoin en andere cryptocurrencies hun achtbaanrit op prijzen voortzetten. Bitcoin handelde op $ 36.678,17 vanaf 22:24 uur. EST na het bereiken van een recordhoogte van $ 41.528,79 op 8 januari.