Credit card en schulden

Dit is het beste moment om creditcardschulden te consolideren – hier is waarom

Nieuwe gegevens van de Fed tonen aan dat leners 6,98 procent op rente kunnen besparen als ze hun schulden consolideren met een persoonlijke lening.


 

Degenen met een hoge creditcardschuld willen misschien persoonlijke leningen overwegen voor schuldconsolidatie. Volgens onlangs vrijgegeven Federal Reserve-gegevens ligt de spreiding tussen de gemiddelde rente op creditcards en persoonlijke leningen tussen zes en zeven punten. Met dergelijke cijfers kan het gebruik van een persoonlijke lening om de schuld te consolideren u een behoorlijk bedrag besparen en tegelijkertijd uw kredietscore helpen verbeteren. Lees verder voor meer informatie.

 

Is het de moeite waard om creditcardschulden te consolideren?

Uit de gegevens van de Federal Reserve blijkt dat kredietnemers met een creditcardschuld in de eerste drie maanden van 2020 een gemiddeld rentetarief van 16,61 procent moesten betalen. Ondertussen werd aan degenen die een gepersonaliseerde lening gebruikten om de schuld te consolideren, slechts een rente van 9,63 procent in rekening gebracht, wat aanzienlijk lager is. viabuy creditcard kopen.

 

Met een verschil van 6,98 procent is dit de grootste spread tussen de rente op creditcards en persoonlijke leningen sinds de Fed in 1998 begon met het bijhouden van deze gegevens. een zakelijke creditcard voor het bedrijf kopen.

 

Aangezien de rentetarieven zo veel lager zijn, zou u, als u een persoonlijke lening zou gebruiken voor het consolideren van schulden, waarschijnlijk op rente besparen, wat zowel het totale bedrag dat u in de loop van de tijd betaalt, zou verlagen als u zou helpen uw schulden sneller af te betalen . Als u een idee wilt krijgen van welke persoonlijke leenopties voor u beschikbaar zijn, kunt u Credible bezoeken om tarieven en geldschieters te vergelijken.