Product ervaringen vergelijken

Online shopping tips en info

We hebben trends gezien in het ontwerpen van e-commerce websites, zoals animatie, 360-graden productvoorbeelden, geavanceerde filtering en dynamisch zoeken naar producten.

Wanneer een online verkoper de functie voor gerelateerde items gebruikt om meer te verkopen, geeft dit in feite aan de koper aan dat ‘zij mij krijgen’.

Gerelateerde artikelen kunnen ook vergelijkbare productcategorieën bevatten voor vergelijkingswinkels, “mensen die dit artikel kochten, zochten ook naar”, enzovoort. goedkoopste stijltang  voor mooi haar.

  1. Veelgestelde vragen (FAQ)

Tips voor online product ervaringen vergelijken

Fine Watch Bank (bekendmaking: zij waren een klant) verkoopt vakkundig vervaardigde high-end horloges. product ervaringen zijn positief.

Eenvoud moet een doel zijn bij goed ontwerp en u hoeft geen elegantie op te offeren om dit te bereiken.

Studies tonen trouwens aan dat 76% van de consumenten zegt dat het belangrijkste kenmerk van een website gebruiksgemak is.

Het doel is om shoppers te helpen sneller te bereiken wat ze willen en zonder onnodige complexiteit tegen te komen die het aankooptraject kan belemmeren.

Online verkopers hebben minuten, zo niet seconden, om een ​​verkoop te doen. Richt u op de gebruikerservaring door winkelcategorieën, filters en vergelijkingsmogelijkheden te bieden.

Met een responsieve website past de inhoud zich intuïtief aan op welk apparaat dan ook, om de meest gebruiksvriendelijke ervaring te bieden.

Walmart verhoogde de mobiele verkoop met 98% na optimalisatie van zijn mobiele site.

  1. Walmart-mobiel

En Intelligentsia creëerde een betere aankoopervaring op mobiel, wat leidde tot een toename van 16% in mobiele transacties.

 

Het maakt niet uit of u miljoenen productpagina’s of vijf heeft.