Autoverzekering goedkoop afsluiten

Geld besparen op je autoverzekering doe je zo

Klanten van autoverzekeringen zien mogelijk dat de premies met £ 5.000 stijgen vanwege het maken van één fout

Automobilisten kunnen de prijzen met £ 5.000 zien stijgen door deze fout te maken

Klanten van autoverzekeringen kunnen tot £ 5.000, – op hun jaarlijkse premies optellen door deze eenvoudige fout te maken die door duizenden ouders in het VK is gemaakt.

Klanten van autoverzekeringen zien de premies dramatisch stijgen door simpelweg hun kind als tweede bestuurder aan hun polis toe te voegen. Onderzoek door Moneyshake heeft uitgewezen dat het toevoegen van een jonge bestuurder de kosten dramatisch kan doen stijgen naarmate het algemene waargenomen risico voor automobilisten toeneemt.

Autoverzekeringen worden vaak ongeldig gemaakt met deze fouten

“Ons onderzoek toont aan dat het toevoegen van een jonge chauffeur aan uw polis de prijs met maximaal £ 5.000 per jaar zal verhogen. Autoverzekeringen welke goedkoop zijn om goedkoper uit te komen.

Moneyshake ontdekte dat in sommige gevallen het toevoegen van een tweede bestuurder de premies kan verlagen, omdat de verantwoordelijkheid over twee bestuurders wordt verdeeld.

Vergelijk verzekeringen online

Als u een meer ervaren chauffeur of iemand met een no-claimsbeleid toevoegt, zullen de prijzen dalen als uw algehele wegrisico afneemt. www.aansprakelijkheidsverzekering.com vind je al jouw verzekeringen.

Moneyshake die wordt gevonden door simpelweg uw echtgenoot of partner toe te voegen, kan bestuurders £ 186 per jaar besparen op hun polisdekking.

Jongere en onervaren chauffeurs worden echter als een hoog risico beschouwd, waarbij Moneyshake onthult dat de kosten met wel 524 procent kunnen stijgen.