Auto theorie online oefenen

Theorie oefenen online

De NHTSA onthult het Automated Vehicle Transparency and Engagement for Safe Testing, of AV-TEST, Initiative, om een ​​online, publiek gericht platform te bieden voor het delen van geautomatiseerde rijsystemen on-road testactiviteiten.

Met veel opiniepeilingen die diepe scepsis tonen onder Amerikanen over zelfrijdende auto’s, is het doel om het publieke bewustzijn te vergroten. NHTSA plant “online kaarttools” die uiteindelijk testlocaties en activiteitsgegevens zullen tonen. gevaarherkenning is nodig voor veilig.

Amerikaanse veiligheidsautoriteiten zullen op maandag een vrijwillige poging onthullen om landelijke gegevens over bestaande autonome voertuigtests te verzamelen en beschikbaar te stellen.

Oefenen van autotheorie

Critici zeggen dat NHTSA federale veiligheidsnormen voor geautomatiseerde aandrijfsystemen moet verplicht stellen. autotheorie oefenen is niet moeilijk.

Californië vereist bijvoorbeeld openbaarmaking van alle ongevallen waarbij zelfrijdende voertuigen betrokken zijn, terwijl andere staten dat niet doen.

De National Highway Traffic Safety Administration onthult het Automated Vehicle Transparency and Engagement for Safe Testing, of AV TEST, Initiative, om “een online, publiek gericht platform te bieden voor het delen van geautomatiseerde rijsystemen on-road testactiviteiten”.

Adjunct-NHTSA-beheerder James Owens zei in een interview dat het bieden van betere transparantie “iedereen aanmoedigt om beter te spelen om ervoor te zorgen dat de tests worden uitgevoerd op een manier die volledig in overeenstemming is met de veiligheid.”